13 Ιουν 2017

20170613 ανοίξαμε και σας περιμένουμε



ανοίξαμε αρχές ιουνίου
είμαστε παντοπωλείο στην κώμη της χίου
φέτος είναι η δεύτερη χρονιά
διαθέτουμε τα γνωστά προϊόντα του καταναλωτικού τρόπου ζωής· κοκακόλες, μπύρες, γάλατα, γιαούρτια, παγωτά, αντιηλιακά, απορρυπαντικά· έχουμε κινέζικους φακούς, αιώρες, ελιές καλαμών, χιώτικα ούζα και μπύρες-τσίχλες και τυριά, αγροτικά προϊόντα από τον κάμπο του χωριού καθώς και ρίγανη, κάππαρη και κρίταμο που μαζέψαμε από τη γύρω περιοχή και πάρα πολλά άλλα -δεν πουλάμε προϊόντα καπνού.
επίσης έχουμε καφέ, ζάχαρη, κακάο και άλλα προϊόντα αλληλέγγυου εμπορίου. 

έχουμε και λίγα αλλά εκλεκτά βιβλία από το ροδακιό, το κόκκινο και άλλες εξαιρετικές εκδόσεις, καθώς και συλλεκτικές κάρτες που γράφουν σ' αγαπώ.

χθες δευτέρα δώδεκα ιουνίου, ημέρα που μεγάλος σεισμός κούνησε το αιγαίο, παραλάβαμε από το ταχυδρομείο τις υφασμάτινες τσάντες μας. 
οι τσάντες είναι προϊόν αλληλέγυου εμπορίου, που διαθέτει στην ελλάδα ο συνεταιρισμός συνάλλοις synallois.org. την στάμπα σχεδίασε ο γιάννης καρλόπουλος με τη βοήθεια του βασίλη γεωργίου  associates.work, (πρόλαβα και γω να πω τη γνώμη μου) και τύπωσε μεταξοτυπία ο μανώλης αγγελάκης tind.bigcartel.com.
θα μοιράσουμε τις πάνινες τσάντες στους μόνιμους κατοίκους-πελάτες μας σε μια προσπάθεια να μειώσουμε τη χρήση των πλαστικών. παράλληλα οι πάνινες τσάντες μας είναι ένα ιδιαίτερο σουβενίρ για τους επισκέπτες της περιοχής μας.

προσεχώς και άλλα ξεχωριστά σουβενίρ-χρηστικά αντικείμενα.


αλλά
δεν είναι μόνο το παντοπωλείο 
στο fotamag.blogspot.gr και στη σελίδα facebook.com/imerologiokatastimatos
θα δημοσιεύω το ημερολόγιο του καταστήματος μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.






και οι χαρτοσακούλες μας


οι χαρτοσακούλες τυπώθηκαν στη χίο, στο εργαστήριο χαρτόπολις από τον κώστα ευγενικό


Δεν υπάρχουν σχόλια: